Produsele comandate la phonemix.ro se livreaza în toata tara prin serviciile de curierat rapid Urgent Cargus.

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune Urgent Cargus este de 25 Ron (TVA inclus)

Pentru localitatile situate in afara retelei Urgent Cargus , se percepe o taxa suplimentara de 0,8 Ron / km fara TVA sunt calculati fata de cea mai apropiata filiala Urgent Cargus .

Daca doresti sa consulti lista completa a localitatilor cuprinse în reteaua Urgent Cargus, click aici.

Poti consulta operatorii Urgent Cargus si solicita detalii sau informatii suplimentare la numarul de telefon: 021 9282

Termenul de livrare se discuta individual cu fiecare client în parte în functie de preferinte. Astfel, imediat dupa ce vei face o comanda pe site-ul phonemix.ro in cel mai scurt timp posibil, vei fi contactat de catre un consultant vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii tale.

Produsele livrate sunt ambalate corespunzator la sediul nostru. In cazul în care constati ca ambalajul prezinta urme de interventie sau este deteriorat, te rugam sa verifici coletul în fata curieratului.

Coletul contine factura fiscala, certificatele de garantie si produsele comandate pe care le veti primi în cutia lor originala asa cum vin ele de la producator.

Nu uita ca în cazul în care ai optat pentru plata ramburs, curierul  elibereaza o dovada a încasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

Termenul de livrare variaza de obicei intre 24 ore si 48 ore, in functie de adresa dvs. Rareori, perioada de livrare poate depasi 48 ore. 

Termenul de livrare se calculeaza incepand cu momentul confirmarii telefonice a comenzii Dvs. sau, in cazul comenzilor platite prin OP, in momentul incasarii banilor.